50 % korting en gratis verzending

Retourbeleid

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt

Als u niet tevreden bent dan kunnen we altijd eerst kijken of we u toch kunnen helpen. Vaak heeft uw lichaam tijd nodig om aan het matras te wennen.
Hier bent u niet tot verplicht, als u het retour wilt sturen dan is dit ook prima.

U kunt gebruik maken van de herroepingsrecht door ons binnen 14 dagen na levering te mailen  () en aan te geven dat u gebruik wilt maken van de herroepingsrecht. Vergeet niet uw gegevens en ordernummer in de mail te vermelden, zo weten we om wie en welke order het gaat.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

 

Retourkosten

Indien je aan bovenstaande voorwaarden voldoet dan kun je de bestelde producten retourneren:

  • De kosten van het terugzenden van de producten komen voor de rekening van de klant.
  • U bent verantwoordelijk voor beschadiging of verlies tijdens het transport.
  • U kunt elk gewenst transportbedrijf kiezen. Onze meeste klanten gebruiken www.brenger.nl. De retourkosten bedragen hier +/- 75,-.
  • Wij mogen wachten met het terugbetalen van het totale aankoopbedrag totdat de producten door ons in ontvangst zijn genomen.

Zodra wij uw geretourneerde producten hebben ontvangen, storten wij het betaalde bedrag terug.

 

 

Dikke matrassen
Gratis bezorging
Termijn betaling
Nederlandse productie