50 % korting en gratis verzending

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe hoog zijn de matrassen?

Onze  matrassen een hoogte van circa 20 en 25cm. Het is als volgt opgebouwd: 1cm hoes,3 of 5schuim,13cm pocket, 3 of 5cm schuim, 1cm hoes.

 

Waarom is mn matras opgerold?

Het oprollen van het matras heeft voordelen tijdens het transporteren. Het matras is makkelijk te vervoeren en hierdoor kunnen we gratis verzending aanbieden. Tevens kunt u het matras makkelijk naar uw slaapkamer dragen.

Bij sommige transporteurs sturen we het matras opgerold maar dan zonder doos. Dit omdat het dan makkelijker te dragen is.Hoe pak ik mn matras uit?
Stap 1 Snij het folie voorzichtig open Stap 2 Het matras zit nu geëvacueerd in een verpakking. Rol deze uit en knip de zijkant van de verpakking open. Let op dat je niet in het matras knipt Stap 3 Je kan na een uur al op het matras slapen. Na 1 a 2 dagen heeft het matras zn maximale vorm weer terug.

 

 Kan mn matras een geur hebben?
Al onze matrassen worden direct vanuit het fabriek geleverd. Het kan daarom een bepaald geurtje hebben, net zo als dat een nieuw auto ook een geurtje heeft. Deze geur is na een aantal dagen weg.

 

Past het matras op elke bed en ondergrond?

Ja, de matrassen passen op elke ondergrond

 

Kan ik mn matrashoes wassen?

De matrashoes kan je op 30 graden wassen. De hoes is niet geschikt voor de droger.

 

Wat is de levertijd?
We hebben een levertijd van tussen de 3 en 9 werkdagen.


Waarom ziet mn hoes er anders uit?
We gebruiken diverse patronen op de hoezen. De hoes is hetzelfde alleen de stiksels zijn dan net anders. Het zijn altijd Tencel hoezen.

 

 

Dikke matrassen
Gratis bezorging
Termijn betaling
Nederlandse productie