50 % korting en gratis verzending

De voordelen van een topmatras


Wat is een topmatras?

Een topmatras is een dun matras die je bovenop je gewone matras kan leggen. Net zoals een gewoon matras komt een topmatras in verschillende materialen, maten en kwaliteit.

Werk de naad tussen twee eenpersoonsmatrassen weg.

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een tweepersoons boxspring of een tweepersoons bed. De meeste mensen hebben hier twee eenpersoonsmatrassen op liggen. Met nieuwe matrassen is dit vaak niet zo’n probleem, maar na verloop van tijd worden deze matrassen ouder en wordt vaak de naad tussen de twee losse matrassen groter en groter. Dit kan tot grote ergernis lijden. Een topmatras (met of zonder split) is hiervoor dé ideale oplossing. Een topmatras is goedkoper dan een nieuw tweepersoonsmatras en werkt toch de naad netjes weg.

Beter slaapcomfort.

Een topmatras zorgt voor extra stevigheid en voor een betere slaaphouding van jouw lichaam. Door deze soepele snelle aanpassingen ervaar je direct een verhoogd slaapcomfort. Tevens verhoogt het de levensduur van jouw matras. Het ontlast het onderliggende matras waardoor je langer van een optimaal slaapcomfort kunt genieten. Met een topmatras zal je altijd een goede nachtrust krijgen. In deze blog lees je tips voor een goed topmatras voor reumapatiënten.

Makkelijk schoon te houden

Met topmatrassen is het gemakkelijk om jouw matras schoon en fris te houden. Onze topmatrassen zijn veelal voorzien van een afritsbare tijk. Hierdoor zijn de topmatrassen eenvoudig uit te wassen in je wasmachine. Zo kan je je bed lekker fris en schoon houden!

Elektrische boxspring, kies dan een topmatras met split.

Splittoppers zijn topmatrassen die de verstelbaarheid van een bed behouden. Ze zijn speciaal gemaakt voor (elektrisch) verstelbare bedden.Met splittoppers kan je er voor zorgen dat je je matrassen bedekt, zonder dat het bed niet meer versteld kan worden. Daarnaast wordt de levensduur van een matras verlengd en kan jouw slaapcomfort sterk verbeterd worden.

Dikke matrassen
Gratis bezorging
Termijn betaling
Nederlandse productie